SUSHI LAND SINT-NIKLAAS

SUSHI LAND SINT-NIKLAAS Sushi Land Sint-Niklaas

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 317 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sushi Land Sint-Niklaas. Meer weten? Ontdek meer

28 apr 2022 om 20:14 De sushi rollen die ik kreeg waren niet exact zoals de beschrijving, in de ene leek kip te zitten en dat had ik zeker niet besteld. Sommige stukken zalm leken wat uitgedroogd.
27 apr 2022 om 20:57 Heel snel geleverd. Sushi zelf leek niet vers. Tonijn had heel rare kleur. Niet verder opgegeten uit schrik . Laatste keer voor mij.
25 apr 2022 om 15:26 Alles perfect in orde leveri g wss eerder dan gezzgt op men gsm stond nog 27 minuten maar ze waren er al met de sushi,smaakte lekker, 2 paar stokjes, een flesje sojasaus en servetjes. Zeker een aanrader
19 apr 2022 om 13:48 Bezorgtijd was aangegeven max 90 min maar we hebben uiteindelijk 2uur moeten wachten. Sushi was lekker maar niks meer. Geen stokjes, sojasaus, servetten meegeleverd. Dat is een kleine moeite en is standaard bij andere sushi restaurants die leveren.
17 apr 2022 om 23:21 Was koud tegen het aankwam en was eigelijk ook echt niet lekker. Ik had Dimsum scampi gevraagd krijg ik met kip of wat het ook was De sushi zelf vond ik gewoon niet lekker
17 apr 2022 om 20:05 Lang moeten wachten maar was het wachten waard!
15 apr 2022 om 21:17 Lekker en snelle bezorging
15 apr 2022 om 20:43 Lekker, vers, snel geleverd. Top!
10 apr 2022 om 8:50 Super lekker ! Zeker doen !!
9 apr 2022 om 10:18 Heel lekker was het wachten waard en vriendelijk personeel
8 apr 2022 om 22:21 Zekerende moeite! Alles van het menu is heel lekker en de sushi wordt vers gemaakt! Gratis kroepoek meegekregen, 10/10 zal hier zeker nog bestellen!
8 apr 2022 om 21:57 Lekker en snel, wel relatief duur.